MOBIL

Her stopper Galaxy S II-oppdateringene

Versjon 4.2.2 er endestasjonen for en rekke Samsung-travere.

19. mars 2013 - 12:19

Én av ulempene med å ha en Android-telefon er at du aldri kan være helt sikker på når og om du får tilgang til oppdateringer av plattformen. Enkeltmodeller holdes oppdatert i flere år, mens andre ikke får mer enn én oppdatering iløpet av levetiden sin.

Samsung Galaxy S II var med på å sette startskuddet for noen eventyrlige år for Samsung, og har blitt nøye påpasset av selskapet. Nå ser det imidlertid ut til at endestasjonen er i sikte - ifølge Sammobile er versjon 4.2.2 den siste oppdateringen som vil bli tilgjengelig for det aldrende flaggskipet.

Galaxy S II deler sjebne med Galaxy Note og Galaxy S III Mini og en rekke andre Samsung-modeller som altså står igjen på 4.2.2.Siste stopp for Galaxy Note er Android 4.2.2

Fyldig Android 5.0-liste

At en produsent ikke oppdaterer telefonene sine til evig tid er naturlig, da programvarekravene til syvende og sist alltid vil dra fra det eldre maskinvare kan tilby. De gode nyhetene er at listen over modeller som vil få den kommende Android 5.0 (Key Lime Pie)-oppdateringen er omfattende.

Både Galaxy S III (vanlig og LTE-versjon) får oppdateringen, sammen med Galaxy Note II, Galaxy Note 8.0, samtlige Note 10.1-utgaver og selvsagt Galaxy S4.

Hele listen finner du hos Sammobile.

Kilde: Sammobile

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.