BLOG

Her går det fremover

Etter å ha vært på lufta i litt over en måned tenkte vi det var på tide å fortelle litt om hvordan det går og hva vi driver med i Mobili-redaksjonen.Vi har gleden av å meddele at vi ikke bare får nyoppusset redaksjonstoalett, vi har også konsumert omtrent 52 liter kaffe (tilsvarende ca 260 kopper) siden lanseringen 1. oktober. Vi har skrevet 137 tester, nyheter, blogginnlegg og annet. Vi har fått 260 fans på Facebook. Vi har en hel del telefoner inne til test.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. nov. 2009 - 12:31

Det ville vært litt dumt. For det er jo ærlig talt ikke så veldig mange som leser Mobili.no enda. Vi har selvsagt planer om å bli størst og best, men veien mot norgesherredømme er lang.

Specs

Det vi driver med nå er å forberede spesifikasjonsdatabasen Specs. Dette skal bli et oppslagsverk som inneholder det som er verdt å vite om mobiltelefoner. Spesifikasjonslister, bilder, programvare og brukerveiledninger. Vi håper på å tilby et verktøy som kan være til nytte for deg som lurer på ting om mobilen din, og for deg som selger mobiler og trenger å sette deg inn i spesifikasjonene.

Det tar litt tid å punche inn alle spesifikasjonene til telefonene, men vi har kommet i gang.Har du innspill til Specs-seksjonen hører vi gjerne fra deg.

Mobilen på jobben

Du som er en årvåken leser har sikkert også lagt merke til at vi har en bedriftsside. Her har det foreløpig ikke skjedd så veldig mye, men vi kommer snart med mye spennende stoff for deg som bruker mobilen aktivt på jobb.

Om du har ønsker til tester, guider eller andre artikler på bedriftsseksjonen vil vi gjerne at du deler dette med oss.

Tester

Vi har som mål å være først ute med tester. Det er ambisiøst for en liten, nyoppstartet side, men vi har allerede vært først ute med flere tester, inkludert HTC Tattoo, Sony Ericsson Yari og Samsung Galaxy for å nevne noen.

Vi vil at våre tester skal være informative og lettleste. Samtidig vil vi være grundige. Derfor har vi delt opp testene våre i to. Første side av testen gir deg et overblikk over de viktigste styrkene og svakhetene og en oppsummering. De neste sidene går mer i dybden på telefonen. Du slipper altså å bla deg igjennom et hav av tekst du kanskje ikke er interessert i å lese. Og du slipper å bli avspist med en kort og overfladisk test dersom du vil vite alt om telefonen du tenker på å kjøpe.

Dette er hva vi tror er en god måte å presentere testene på. Det kan være du hater det. Det kan være du elsker det. Uansett vil vi høre fra deg i forumet.

Hva skjer nå?

Vi jobber steinhardt med å bli din foretrukne mobilside. Derfor er det rotete på skrivebordet (mange mobiler å teste). Det er grunnen til at det drikkes så mye kaffe (vi må være våkne for å jobbe). Det er grunnen til at vi hater Roberta i Spotify (vi har ikke råd til å betale for Spotify Premium).

Vi tror ikke noe på at vi kan sitte her og diktere hva du skal lese om. Derfor er vi så opptatt av å nå ut til leserne våre og høre hva dere vil ha. Vi håper du tar deg tid til å være med på å forme Mobili.no.

Men nå må jeg faktisk skrive ferdig testen av LG BL40 New Chocolate. Les testen på Mobili om få strakser!

Innlegget er skrevet av Marius Valle

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.