MOBIL

Her er Sony-kraftverket

Med Xperia Odin ser det ut til at Sony har lyst å kjempe helt i toppsjiktet.

22. okt. 2012 - 13:15

De siste ukene har det dukket opp flere bilder av 1080p-mobiler. HTC J Butterfly ryktes å bli en ny Nexus-telefon når den kommer hit til Europa, mens kinesiske Oppo har vist frem sitt eget beist, Oppo 5, som foreløpig er beregnet på det asiatiske markedet.

LES OGSÅ: Maktdemonstrasjon fra kineserne

Og denne gangen kan det se ut til at Sony har tenkt å være med å kjempe helt i toppen. Selskapet har til nå ikke levert noen produkter som kan konkurrere med kraften i toppmodellene fra HTC, Samsung eller LG, men den siste tiden har navnet "Xperia Odin" sneket seg rundt i kulissene.

Fullspekket

Det offisielle navnet på telefonen skal være Xperia C650X, og her snakker vi om en skikkelig kruttønne.

Systembrikken i telefonen skal være den samme som i Optimus G, HTC J Butterfly og sannsynligvis en hel del kommende toppmodeller: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064. Dette innebærer at du får fire Krait-prosessorkjerner (28 nm) og den nyeste Adreno-grafikken: Adreno 320. 

LES OGSÅ: Lumia 920 VS iPhone 5 VS Optimus G

I tillegg skal telefonen ha 2 GB arbeidsminne (RAM).

Gigantskjerm

Skjermen i Xperia C650X skal ha en størrelse på hele fem tommer, og som du kan se på bildet i toppen av artikkelen er rammene rundt særdeles tynne. Det kan altså se ut som også Sony har lagt mye vekt på å holde størrelsen nede selv om skjermen er diger.

Oppløsningen skal være på 1920 x 1080 piksler (1080p), noe som gir en pikseltetthet på 440 piksler per tomme (PPI).

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Januar-lansering?

Sony har tradisjon for å lansere toppmodellene sine tidlig på året, under CES-messen i Las Vegas i januar.  Og vi tipper det er nettopp her vi vil få se en offisiell annonsering av den kommende toppmodellen.

Kilde: GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.