MOBIL

Her er Samsung Galaxy S Advance

Nok en Galaxy S-utgave fra Samsung.

30. jan. 2012 - 11:00

Det er nesten to år siden Samsung lanserte Galaxy S.  I fjor kom den i en ny og oppgradert versjon med raskere prosessor og et par andre forbedringer, og nå ser det ut til at vi kan vente oss enda en variant av telefonen. 

Allerede før Samsung har lansert GT-I9070 Galaxy S Advance offisielt har nettstedet Hardwarezone fått kloa i et eksemplar, og lagt ut en kjapp sniktitt.

Liten dobbeltkjernetelefon

Galaxy S Advance byr ikke på noen banebrytende nyheter, men har likevel en interessant kombinasjon av maskinvare. Her får du en firetommers skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Skjermen er kurvet, på samme måte som Galaxy Nexus.

Oppgraderingene finner du i maskinvaren. Grafikkbrikken ARM Mali-400 MP avslører at det verken er Qualcomm eller Nvidia som har laget systembrikken, noe som betyr at vi mest sannsynlig snakker om Samsungs egenproduserte Exynos 4210-plattforn, som også står i Galaxy S II

Og det er gode nyheter, da dette fremdeles er noe av det sprekeste du finner i mobiltelefoner i dag.

Størrelsesmessig ser Galaxy S Advance ut til å være temmelig på linje med Galaxy S og Galaxy S Plus, så telefonen vil nok vekke interesse hos dem som gjerne vil ha massevis av kraft, men som synes Galaxy S II blir litt vel bred og høy.

Foreløpig er det ukjent om Galaxy Plus Advance kommer på det europeiske markedet, men vi får nok vite mer i ukene som kommer - og ihvertfall på Mobile World Congress om en måned.

Kilde: Hardwarezone

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.