MOBIL

Her er "N9" med Windows

Nokia har lekket offisielle bilder av Windows-telefonen Sun - og den er helt lik N9.

11. okt. 2011 - 11:09

At Nokia har Windows Phone-modeller er ikke noen hemmelighet, og de første eksemplarene er allerede lekket opptil flere ganger. Nokia "Sea Ray" dukket opp første gang allerede i juni, deretter enda en gang i juli.

Det var derfor ikke mange som hevet på øynene forrige uke, da telefonen atter en gang dukket opp. I motsetning til tidligere fikk vi endelig litt spesifikasjoner å boltre oss i: 1,4 GHz prosessor, 16 GB internminne, et kamera som tar bilder i 8 megapiksler, 3,7-tommers AMOLED-skjerm og Windows Phone 7.5 Mango.

Telefonen får etter alt å dømme modellnummeret Nokia 800, men ser ut til å skulle markedsføres som Nokia Sun.

N9-klone

Det ferskeste tilskuddet på ryktemøllla er bildene du ser i toppen av artikkelen, som skal være Nokias egne markedsføringsbilder. Her får vi nok en gang illustrert likheten med Nokias Meego-telefon N9.

Og ut fra tilbakemeldingene N9 har fått rundtomkring i verden er ikke det noen negativ ting. Her er kvalitetsfølelsen helt på topp.

Offentliggjøres 26. oktober 

Om drøyt to uker kjører Nokia i gang det årlige arrangementet Nokia World i London. Her skal Nokia 800 - og mest sannsynlig et par andre Windows-telefoner - endelig lanseres offisielt.

Kilder: Pocketnow.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.