MOBIL

Her er LGs superskjerm

Optimus LTE har 4,5 tommers skjerm med 720p-oppløsning.

20. sep. 2011 - 10:52

Det har rast Android-telefoner fra mobilprodusentene i år, og ting ser ikke ut til å bremse opp helt enda. Mye av årsaken til dette er trolig at utviklingen på prosessor- og skjermfronten går unna i en forrykende hastighet om dagen, og produsentene vil ikke risikere å bli liggende bakpå.

Samsung har allerede presentert sin Galaxy Note, mens det er stor sjanser for at vi får se HTCs 720p-mobil senere i dag. Og nå har det altså dukket opp bilder av det som tilsynelatende blir LGs neste flaggskip: LU6200 Optimus LTE.

LES OGSÅ: Nå smeller det hos LG

Og her føler vi kanskje historien gjentar seg litt fra i fjor. På samme måte som Optimus 2X først dukket opp på bilder fra Korea, under navnet "Star", viser også Optimus LTE-bildene en asiatisk variant.

HD-skjerm og dual core

Spesifikasjonsarket som følger LTE er det ikke noe å si på. Her får du en 4,5 tommers LCD IPS-skjerm med 720p-oppløsning (720 x 1280 piksler), så her kaster LG seg på den samme HD-bølgen som Samsung og (trolig) HTC.

Under panseret finner du en dobbeltkjerneprosessor klokket til 1,5 GHz. Denne står i systembrikken MSM8660 (byttes sannsynligvis til MSM8260 i Europa), noe som betyr at du også får grafikkbrikken Adreno 220, altså den samme som i HTC Sensation.

Arbeidsminnet er doblet i forhold til LGs toppmodeller i dag, noe som gir deg 1 GB å boltre deg i. Internminnet er på 4 GB.

Ellers skal telefonen kjøre på den nyeste Android-versjonen, og samtidig være oppgraderbar til Ice Cream Sandwich når den tid kommer.

Og ja, som det ligger i navnet får du selvsagt LTE (4G)-støtte på denne. Og da går ting kjapt.

En asiatisk lansering av telefonen skal etter alt å dømme være rett rundt hjørnet, og en Europa-lansering kan skje så tidlig som neste måned.

Kilde: Pocketdroid

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.