MOBIL

Her er LGs supermodeller

L3, L5 og L7 er navnet på de nye telefonene i Optimus-familien.

21. feb. 2012 - 12:56

LG har kjørt ut en liten tjuvstart på Mobile World Congress, ved å slippe løs teaser-bilder av telefonene som skal lanseres. Foruten modellnavnene er få spesifikasjoner ute av skapet, men noen detaljer har vi.

Produsenten gjør forøvrig det samme som Sony og HTC, og uniformerer navnerekken på de nye telefonene, som alle er i L-serien.

Optimus L7 og L5: Prada-kloner

Både L7 og L5 har fått en design som er slående lik den som er brukt i Prada by LG 3.0. Her finner du den samme slanke midjen og den samme rammen rundt telefonen.

Skjermvarianten skal også være den samme, noe som betyr at vi snakker om svært lyssterke skjermer med et panel som ligger helt inntil glasset som dekker fronten. Vi går ut fra at det er snakk om Gorilla Glass.

Én stor, en middels stor

Ellers er L7 er den største av de to telefonene, med en skjermstørrelse på 4,3 tommer. L5 ligger hakket under med sine fire tommer. Skjermoppløsningen er ikke kjent, men ut fra ikonstørrelsen på bildene kan

Som du kan se på bildene har begge telefonene fått Android 4.0. Forskjellig klokkeslett og mangel på virtuelle funksjonstaster (panel under skjermen ville også lyst når menyen er åpen) tyder på at skjermbildene er lagt på i et bildebehandlingsprogram, uten at vi skal henge oss opp i dette.

Hvilken maskinvare som står i telefonene er foreløpig ikke kjent. Her kan det være alt fra en tokjernet  OMAP-variant fra Texas Instruments til Nvidias Tegra 3 med fire kjerner.

LG Optimus L3

LG frister også med en mindre mobiltelefon i lavere prisklasse: Optimus L3. Denne har en 3,2-tommers skjerm, og kjører i motsetning til de to andre modellene på Android 2.3 Gingerbread.

At den ikke har Android 4.0 skyldes kanskje at maskinvaren ikke er kraftig nok.

Vi får garantert mer info om både L3 og storesøstrene neste uke, så det er bare å følge med.

Hva med Optimus X3?

Som den observante leser har muligens lagt merke til er designen på L5 og L7 klin lik den i de lekkede bildene av det som skal være den kommende toppmodellen X3. Om dette betyr at bildet i realiteten har vist L5/L7, at X3 får lik design eller at X3 rett og slett er enten L5 eller L7 skal vi ikke spekulere for mye i.

Det som er sikkert, er at vi får se minst én kraftpakke fra LG før sommeren - da det allerede har lekket bunnsolide resultater fra ytelsestester gjort med en hittil ulansert LG-telefon.

Kilder: The Verge, LG

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.