BLOG

Her er LGs Android-kraftwerk

At LG har et monster av en telefon på vei er noe vi allerede vet. Selskapet sendte tidligere i høst ut en pressemelding om at de har telefoner basert på Nvidias Tegra 2-plattform på kartet. Les mer om Tegra 2-plattformen her »Nå ser det ut til at det har manifistert seg i et råskinn av en telefon. En tipser har plapret til Engadget, som har fått eksklusive bilder og spesifikasjoner.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. nov. 2010 - 13:33

Tipseren forteller nettstedet at telefonen, som har kodenavnet Star, er den første telefonen med tokjernes prosessor. Det betyr for alle praktiske formål at telefonen har to prosessorer.

Telefonen kjører Android, men det er ukjent hvilken versjon (men vi tipper det er snakk om Gingerbread). Nettstedets kilde hevder imidlertid at det skal være en nesten urørt utgave av operativsystemet, slik at du får Android slik Google vil at Android skal se ut.

Star har et frontmontert kamera til videosamtaler, og et åtte megapikslers kamera med fotolys på baksiden. Telefonen skal støtte MicroSD-minnekort, Micro-USB-tilkobling, og ha et batteri med en kapasitet på 1500 mAh. 

Telefonen skal være i stand til å ta opp video i full HD (1080p). Det ser ut til at dette blir telefonen for maskinvarefanatikerne der ute.

Star skal angivelig lanseres tidlig neste år, så du kan begynne å glede deg... ikke nå... meeen.... NÅ!

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.