MOBIL

Her er LG Optimus G Pro

LGs kommende flaggskip havner i Note-sjangeren.

8. feb. 2013 - 12:50

LG er muligens den produsenten som er mest opptatt av å være først ute med å ta i bruk ny maskinvare, og viste frem den første telefonen med Qualcomms råsterke MSM8064-brikke - Optimus G - allerede i fjor høst, altså måneder før konkurrentene.

Og nå ser det ut til at vi får se oppfølgeren til denne om drøyt tre uker, under Mobile World Congress i Barcelona.

Note-konkurrent

Oppfølgeren har fått navnet Optimus G Pro, og kjører på den samme systembrikken som Optimus G. Her får du fire prosessorkjerner på 1,7 GHz, 2 GB arbeidsminne (RAM) og Adreno 320-grafikkbrikke.

Oppgraderinger er selvsagt på plass. Pro-varianten har fått en vesentlig større skjerm på 5,5 tommer, som kjører ut en oppløsning på 1920 x 1080 piksler (1080p), noe som sender den opp i samme kategori som Samsung Galaxy Note IIHTC M7 og resten av 5 pluss-tommerne som er på vei. 

Batterikapasiteten er også økt for å kompensere for strømforbruket som følger større skjerm - batteriet har hele 3140 mAh å rutte med.

Ellers har telefonen både 32 GB internminne og støtte for minnekort på opp til 64 GB.

Den fullstendige spesifikasjonslisten får vi høyst sannsynlig i Barcelona i slutten av måneden.

Kilder: Phone Arena

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.