TUNNELER

Heder og ære til bransjeveteraner: Nytt æresmedlem og to gullfeisler.

Olaf Rømcke i Orica kunne dele ut tre hederspriser under starten av årets Fjellsprengingskonferanse, der godt over 700 bransjefolk hadde samlet seg.

Gullfeiselmottaker Svein Skarsbø i Veidekke, Frode Mosenget Andersen i MEF og styreleder Olaf Rømcke i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk.
Gullfeiselmottaker Svein Skarsbø i Veidekke, Frode Mosenget Andersen i MEF og styreleder Olaf Rømcke i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk. Foto: Bjørn Olav Amundsen
25. nov. 2021 - 13:14

Årets æresmedlem: Jan Rohde, Sweco Norge, som en velkjent frivillig ildsjel, som har lagt ned mye arbeid i foreningen i mange år.

Årets gullfeisel: Denne gangen ble det to. Dels til en kandidat som har jobbet med fjellsikring i over 50 år, helt siden han var 23 år gammel. Han har deltatt på svært mange tunnelprosjekter, og jobber nå med ny jernbanetunnel mellom Drammen og Kobbervikdalen: Svein Skarsbø i Veidekke

Og den andre: En person som har sitt virke i MEF, og som takkes for høyt og langvarig engasjement: Frode Mosenget Andersen.

NFF har også etablert prisen Årets grevling, myntet på ungdommer som har gjort en framragende innstas i bransjen. Den prisen blir utdelt i kveld.

Nytt æresmedlem i NFF, Jahn Rode, her med styreleder Olaf Rømcke. <i>Foto:   Bjørn Olav Amundsen</i>
Nytt æresmedlem i NFF, Jahn Rode, her med styreleder Olaf Rømcke. Foto:   Bjørn Olav Amundsen

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.