MOBIL

Har du iPhone skal du ha dette spillet

Noen dager får vi ikke gjort mye på jobb. Her er årsaken.

7. jan. 2011 - 13:03

Om vi skal ta noen tall rett fra løse luften, vil vi anslå at vi liker omtrent hvert tiende mobilspill vi prøver. Og noen ganger treffer vi på titler som er så hektende at vi blir besatt. Pixelcubes "The Impossible Test" er et slikt spill.

Vi er klar over at dette slett ikke er noen fersk tittel, men siden vi selv oppdaget det for et par dager siden (og siden det tross alt er fredag), synes vi en liten omtale er på sin plass.

Plottet

The Impossible Test er like enkelt som det er genialt. Spillet består av en rekke oppgaver du må løse for å komme videre til neste oppgave, noe som i seg selv ikke er unikt. Det som gir spillet det lille ekstra i forhold til konkurrentene, er at du hele tiden må "tenke utenfor boksen".Hvor lenge venter du?

Underholdningsverdi

Er du ute etter ypperlig tidsfordriv, er det bare å hente ned The Impossible Test først som sist. Her får du utfordret observasjonsevne, hukommelse og evne til å tenke annerledes, og utviklerne har forsynt seg godt av mulighetene som følger både bevegelsessensor og flertrykkstøtte.

Vi kan love en hel del frustrasjon, og muligens også litt hat. Du skjønner hva vi mener når du beveger deg over på de siste banene.Du møter på flere kjeltringer underveis.

Levetid

The Impossible Test har en rekke utfordrende baner, og du kan låse opp flere ved å finne "hemmeligheter" underveis. Underholdningsverdien er knall mens du jobber deg gjennom spillet, men hver bane er naturlig nok bare utfordrende frem til du har løst den én gang.Slår du oss?

Levetiden forlenges av at du spiller på tid, og kan prøve å slå din egen og andres rekorder når du har løst alle banene. Da går det imidlertid mer i finmotorikk og kjapp fingerbruk enn hjernetrim.

Tatt i betraktning at spillet er gratis om du ikke har noe imot reklame, og at du kan laste ned en ekstra "Space"-pakke for den nette sum av seks kroner, er dette alt i alt en soleklar anbefaling. 

Du finner The Impossible Test ved å søke på tittelen i App Store.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.