BLOG

Har du installert mye drit?

Om du har installert mye drit på Android-telefonen din er du i godt selskap. Om du som oss liker å raide Android Market og hente ned spill og programmer oppdager du kanskje at telefonen blir rimelig stappet med ubrukte programmer.Å fjerne dem igjen er i utgangspunktet ikke så vanskelig, men du må inn i innstillingene og grave deg ned i en lang liste programmer og annet som er installert på telefonen fra før av.Om det bare fantes en måte å gjøre dette på som var enklere...

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. aug. 2010 - 19:54

...heldigvis så gjør det det. Programmet Uninstaller er enkelt og greit et program som avinstallerer programmer på Android-telefonen din.

Det er langt mer oversiktlig enn Androids innebygde alternativ, siden kun programmer du selv har installert vises på listen. Dermed vises ikke systemprogrammer som uansett ikke kan fjernes, og det hele blir veldig enkelt å forholde seg til.

Det var først etter installasjon av dette programmet vi fant ut hvor mye drit vi har installert på Samsung Galaxy Spica. Av de noen-og-femti programmene Uninstaller lister opp er det bare 18 vi faktisk kan tenke oss å beholde. Og etter en saftig opprensking er det med ett mer plass på telefonen til flere nyttige apper.

 
 

Å fjerne programmer er enkelt. Bare trykk på det i listen og velg å avinstallere, så er det borte for evig og alltid. Enklere blir det faktisk ikke.

Søk etter Uninstaller (utviklet av Rhythm Software) i Android Market for å laste ned programmet. Eller pek strekkodeleseren din mot QR-koden til høyre.

PS: Av en eller annen grunn finner vi ikke programmet med Sony Ericsson X10 Mini, så det er mulig det bare fungerer på Android 2.x.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.