PODKAST

Har du ikke handlet julegavene ennå? Elektronikksjefen har full oversikt over årets harde pakker

Vi ser på et utvalg, selvfølgelig av harde pakker.

Elektronikkoversikt: Kommunikasjonssjef i elektronikkbransjen, Marte Ottemo vet hva vi kjøper til hverandre til jul. Men ikke de myke pakkene da.
Elektronikkoversikt: Kommunikasjonssjef i elektronikkbransjen, Marte Ottemo vet hva vi kjøper til hverandre til jul. Men ikke de myke pakkene da. Foto: Elektronikkbransjen
5. des. 2019 - 20:30

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Det kan være en utfordring å handle til jul. Hva er det som er populært og blir satt pris på av mottakeren.

Den som vet mye om dette, er kommunikasjonssjef i elektronikkbransjen, Marte Ottemo. Hun representerer en bransje som leverer i store mengder under norske juletrær til barn i alle aldre. Også tar vi en tur innom verktøy, selvfølgelig.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.