PODKAST

Han vil lage et selskap som skal lede an i industri 4.0 – i Norge 

Vi har møtt John Markus Lervik

DAGENS GJEST: John Markus Lervik.
DAGENS GJEST: John Markus Lervik.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
15. feb. 2019 - 05:15

Bare to år etter etableringen har Cognite på Fornebo snart 200 ansatte fra rundt 20 nasjoner. De har også 30 praktikanter fra universiteter som Stanford og MIT. John Markus Lervik har bygget selskaper før, men ikke så raskt som denne gangen. Han vil lage et selskap som kan være ledende i den nye industri 4.0 alle snakker om.

Da gjelder det å håndtere data. Enorme mengder av data. Uten å vikle seg inn i visjoner, som mange andre gjør. Lervik ser at halve verdien handler om å vise fram datagrunnlaget til menneskene i bedriftene. Når det er gjort, kan man begynne å automatisere. I dag snakker vi med Cognitegründeren.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.