ELEKTRISK

Gressklippere kalles tilbake på grunn av brannfare

Tester avdekket kortslutning.

Gardena kaller tilbake PowerMax Li-40/37 (til venstre) og Li-40/41 (til høyre) på grunn av fare for kortslutning i elektronikken, noe som kan føre til brann.
Gardena kaller tilbake PowerMax Li-40/37 (til venstre) og Li-40/41 (til høyre) på grunn av fare for kortslutning i elektronikken, noe som kan føre til brann. Borgen, Ørn E.
4. des. 2018 - 12:52

Gardena tilbakekaller to modeller av batteridrevne gressklippere fordi det er fare for kortslutning i elektronikken, som kan føre til brann.

De aktuelle gressklipperne er PowerMax Li-40/37 og PowerMax Li-40/41, opplyser Gardena.

Produktene var i salg fra januar 2017 til november 2018 i butikker, hagesentre og nettbutikker i flere europeiske land. Tester avdekket en kortslutning i elektronikken ved bruk og oppbevaring av gressklipperne under visse forhold, noe som kan føre til brannfare.

Forbrukere blir bedt om å slutte å bruke gressklipperne og ta ut batteriet for oppbevaring. De skal ta kontakt med Husqvarna Norge på 69 10 47 00 eller på epost info@gardena.no.

– Produktsikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi beklager ulempene dette medfører, skriver Gardena.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.