ARBEIDSLIV

Gratis Jubileums-konferanse

Tore StensvoldTore StensvoldJournalist
20. apr. 2004 - 08:23

I samarbeid med Telenor, sørger Teknisk Ukeblads nettutgave tu.no for streaming - det vil si direkteoverførte bilder og lyd fra framtidskonferansen.

I stedet for å mimre om 150 års historie, velger TU å se framover med konferansen: Minner fra morgendagen - Nye teknologier - hva gjør de med oss - hva gjør vi med dem? Framtidas politiske makthavere deltar - det vil si representanter fra alle partienes ungdomsorganisasjoner.

Dersom du mener å besitte spesiell kunnskap og brenner for temaene, er det mulig å melde seg på og delta på konferansen på Telenor Expo på Fornebu. Send i så fall en epost snarest - og i løpet av dagen - til konferanse@tekblad.no. (Forbehold om at det er plasser ledig.)

Teknisk Ukeblad og samarbeidspartnere har samlet en rekke framtredende eksperter i tillegg til ungdomspolitikerne for å diskutere hva vi skal gjøre med de nye teknologiene - og hva de gjør med oss.

Det blir anledning til å sende inn spørsmål på SMS under konferansen, som ledes av Rita Westvik og Grete Wennes, begge fra Sintef.

Konferanseformen vil ikke følge tradisjonelle spor med lange foredrag og kjedelige lysarkpresentasjoner. Her blir det audiovisuelle opplevelser, engasjerte diskusjoner og debatter mellom eksperter på tvers av fagfelt og med framtidens politikere.

Teknisk Ukeblad får i mai ny administrerende direktør/sjefredaktør; Tommy Rudihagen. Han kommer selvsagt på konferansen for å presentere seg. Du ser og hører ham her på tu.no 28. april fra kl. 09.30!

Følg med her onsdag 28. april!

Det er ikke noe teknisk hokus pokus å se konferansen på nettet. Du trenger kun Windows Mediaplayer eller tilsvarende program på maskinen.

Høydepunkter fra programmet:

Teknologi til glede eller lede? Eirik Newth (Cand. Scient og forfatter)

Kan vi lære noe av fremtiden? Jan Dietz (Forskningsrådet) og Tore Tennøe (Teknologirådet)

IKT ¿ Ikke til å tro! Berit Svendsen (konserndirektør, Telenor)

Robo Sapiens og designerbabies¿ Sissel Rogne (professor, direktør Bioteknologinemnda)

Smått og Godt? Anders Hanneborg (Mikrosystemer og nanoteknologi, Sintef)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.