BLOG

Google-telefonen. Hva er vitsen?

Så er det mer eller mindre offisielt: Google slipper sin egen mobiltelefon, Nexus One. Den er (naturligvis) utstyrt med Android, er produsert av HTC og har super-3G, Wi-fi og GPS.

Dette er jo ikke akkurat oppsiktsvekkende. Det finnes ganske mange Android-telefoner på markdet, og at Google slipper sin egen virker litt unødvendig. Det er selvsagt ikke kjent hvilke planer Google har for Nexus One, men slik det ser ut nå er dette en rimelig standard Android-telefon.

Gizmodo har allerede klådd litt på Nexus One, og sier at skjermen er veldig god og at telefonen er rask. De skriver at den fungerer bra og danker ut Motorolas Droid på flere områder. Men det er jo fortsatt bare en Android-telefon.

Prisplanen har også blitt kjent. Nexus One skal koste 530 dollar (omtrent 3100 kroner) uten abonnement og 180 dollar (ca 1100 kroner) med abonnement og binding i to år hos T-mobile.

Ingenting spesielt her altså, ser det ut til.

Google inviterer pressen

Så hva er Googles store plan? Selskapet har invitert pressen hjem til seg 5. januar. Da får vi hele historien, og kanskje svar på hva Google pønsker på med Nexus One.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Via: Boygeniusreport.com
Kilde: Gizmodo.com

Les mer om: