BLOG

Google-telefonen eksisterer

Google har delt ut protomodeller av "Google-telefonen" til sine ansatte. Dette kan bli interessant.

Ryktene om "Google-telefonen" har eksistert i mange år, og mange ble overrasket da selskapet annonserte Android-plattformen, samtidig som de avkreftet at de hadde en mobiltelefon på tegnebenken.

På lørdag dukket det imidlertid opp et veldig interessant blogginnlegg fra visepresidenten i Googles produktavdeling, Mario Queiroz. Her avslører han at Google nylig har delt ut en protomodell for testing blant sine ansatte. Protomodellen er laget av et eksternt selskap (vi gjetter HTC) etter spesifikasjoner Google har bedt om.

Hvordan vil en Google-telefon bli?

Google holder kortene tett til brystet når det kommer til spesifikasjoner, offisiell lansering og annen spesifikk informasjon rundt telefonen sin. Selskapet har imidlertid øst ut med nye tjenester de siste årene, og vil mest sannsynlig være interessert i å integrere disse på best mulig måte.

Egne taster for Gmail, Blogger og Google Docs er altså slett ikke usannsynlig, og vi gjetter også at skjermen vil være en god del større enn gjennomsnittet. Google Maps er også under kontinuerlig videreutvikling, så navigasjonsmulighetene kan bli omfattende saker. 

Vi må understreke at dette er vill gjetting fra vår side, men det er da en del av moroa.

Les mer om: