MOBIL

Google Nexus 7 er utsolgt

Asus-nettbrettet ble revet bort.

23. juli 2012 - 12:14

I slutten av juni lanserte Google både en ny Android-versjon og et nettbrett produsert i samarbeid med Asus - Nexus 7.

I stede for å prøve å utkonkurrere Samsung og Apple på teknologi og funksjoner har Google valgt å gå motsatt vei. Nexusen har for eksempel bare kamera i front, og du kan kun koble deg til nett via Wi-Fi. Maskinvaremessig har den fått mye krutt - med Nvidias Tegra 3-brikke under skallet.

LES OGSÅ: Alt du trenger vite om Nexus 7

Braksuksess

Ved å holde seg til de nødvendigste funksjonene har selskapet også greit å holde prisen veldig attraktiv - 249 dollar (mellom 1500 og 1600 kroner) er ikke mye for et nettbrett.

Og det er muligens også dette som er årsaken til at nettbrettet har solgt som varmt hvetebrød i landene det er tilgjengelig. Faktisk så bra at Google nå er utsolgt for 16 GB-varianten (den andre versjonen har 8 GB). 

I Googles egen salgskanal Play Store blir både amerikanske og britiske kunder møtt av "Coming Soon" når de klikker på Nexus 7, noe som tyder på at flere eksemplarer befinner seg et eller annet sted i produksjonslinjen.

Du får for øvrig ikke kjøpt noen fysiske produkter gjennom Google Play her i landet, så du må enten bestille via utlandet eller vente til den dukker opp i vanlige nettbutikker.

Kilde: The Verge

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.