MOBIL

Global Optimus G-versjon om én uke?

LG-kraftverket kan være nærmere butikkene enn vi ante. 

15. sep. 2012 - 10:00

LG har sendt ut invitasjoner til en presselansering 19. september, altså samme dag som HTC ventes å avduke sine to nye toppmodeller, One X Plus og 8 X.

LGs teaser (toppbildet) levner ingen tvil om at arrangementet dreier seg om en telefon med heftig maskinvare. At vi allerede vet at selskapet er veldig opptatt av å være først med nye komponenter, og at Snapdragon-logoen er stemplet side om side med LG-logoen, gjør at det er ganske åpenbart hvilken systembrikke det er snakk om: Snapdragon APQ8064 - altså den sterkeste Qualcomm-brikken som eksisterer i dag. 

Verdenslansering av Optimus G?

Omrisset av telefonen i teaseren er åpenbart heller ikke laget for at folk skal ha problemer med å se hvilken telefon det er snakk om. Både kameraplasseringen og formfaktoren avslører at det er Optimus G som står på planen. 

LES ALT OM LG OPTIMUS G HER

Dette er en telefon som ble offisielt lansert allerede for to uker siden, men den gang var det ikke klart når den ville dukke opp utenfor Sør-Korea. Høyst sannsynlig betyr dette at datoen for verdenslanseringen skal avsløres. 

Om det er viktig for deg at din neste telefon har de heftigste spesifikasjonene på markedet, kan det altså være greit å utsette kjøpet ditt til LG har sagt sitt om en uke. 

LES OGSÅ: Dette er de heftigste nye telefonene

Kilde: Pocketnow

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.