BYGG

Går mot strømmen

VIL BYGGE VINDPARK: AF Gruppen (AFG) og konsernsjef Pål Egil Rønn, har inngått intensjonsavtale med Midtfjellet Vindpark AS om å bygge Midtfjellet Vindpark i Fitjar kommune i Hordaland.
VIL BYGGE VINDPARK: AF Gruppen (AFG) og konsernsjef Pål Egil Rønn, har inngått intensjonsavtale med Midtfjellet Vindpark AS om å bygge Midtfjellet Vindpark i Fitjar kommune i Hordaland.Bilde: AF-Gruppen
Mona StrandeMona StrandeJournalist
24. apr. 2009 - 11:08

AF Gruppen har inngått en avtale med Lille Vinderen Park AS om riving av fire eneboliger og oppføring av fem nye bygg med 31 leiligheter og garasje på Vinderen i Oslo.

Solgt allerede

Prosjektet er et av få boligprosjekter på denne størrelsen i Oslo som er besluttet igangsatt i 2009, og interessen er stor: Mens byggearbeidene ikke starter før senere denne måneden, er allerede 19 av 31 leiligheter solgt.

- Vi må si oss fornøyd med at prosjektet selger i dagens marked, noe som vi mener har å gjøre med kvalitet og beliggenhet, sier Tollef Svenkerud i Lille Vinderen Park AS i en pressemelding.

65 millioner

Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise og har en verdi på NOK 65 millioner. Leilighetene skal være innflyttingsklare i 2010.

- I dagens marked er det ekstra hyggelig å få tildelt ett av få boligprosjekter av denne størrelsen, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.