Går mot strømmen

VIL BYGGE VINDPARK: AF Gruppen (AFG) og konsernsjef Pål Egil Rønn, har inngått intensjonsavtale med Midtfjellet Vindpark AS om å bygge Midtfjellet Vindpark i Fitjar kommune i Hordaland. (Bilde: AF-Gruppen)
FYLLER OPP: Fem nye bygg med 31 leiligheter og garasje skal stå klart på Vinderen i Oslo neste år. For å få plass må fire eneboliger rives. (Bilde: Lille Vinderen Park)

AF Gruppen har inngått en avtale med Lille Vinderen Park AS om riving av fire eneboliger og oppføring av fem nye bygg med 31 leiligheter og garasje på Vinderen i Oslo.

Solgt allerede

Prosjektet er et av få boligprosjekter på denne størrelsen i Oslo som er besluttet igangsatt i 2009, og interessen er stor: Mens byggearbeidene ikke starter før senere denne måneden, er allerede 19 av 31 leiligheter solgt.

- Vi må si oss fornøyd med at prosjektet selger i dagens marked, noe som vi mener har å gjøre med kvalitet og beliggenhet, sier Tollef Svenkerud i Lille Vinderen Park AS i en pressemelding.

65 millioner

Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise og har en verdi på NOK 65 millioner. Leilighetene skal være innflyttingsklare i 2010.

- I dagens marked er det ekstra hyggelig å få tildelt ett av få boligprosjekter av denne størrelsen, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå