BLOG

Galaxy Tab har HDMI

I morgen lanserer Samsung sin tablet Samsung Galaxy Tab, som uten sammenligning for øvrig skal konkurrere mot produkter som Apple iPad. Dingsen kjører Android 2.2, og har en sju tommer stor skjerm og skal presenteres under IFA-messen i Berlin i morgen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. sep. 2010 - 06:00

Nå har det dukket opp mer informasjon om det kommende surfebrettet, og noe av det som imponerer oss mest er at Galaxy Tab angivelig har HDMI-utgang. Det betyr at du kan koble den opp mot TV-en din og surfe, se film og annet. 

Les også:

Galaxy Tab lanseres 2. september

Samsung med sin egen "iPod Touch"?HDMI skal gjøres mulig ved å koble Tab til en dokkingstasjon som har HDMI-utgang, så det er altså ikke mulig å koble en HDMI-kabel rett til enheten, skal vi tro ryktene. Dokkingen skal også inkludere en Micro-USB-tilkobling.

Grunnen til dette er at Samsung angivelig har valgt å gå for en egen proprietær tilkoblingstype som ligner på den iPad, iPhone og iPod bruker.

Vi skal ikke si så mye mer enn at vi syns det er fjollete dersom dette er tilfelle, siden det jo finnes standarder som Micro-USB og Micro-HDMI som kan integreres rett i enhten.

Uansett er det en god ting om det er HDMI-utgang på Tab. Det gjør nemlig at du får lyd og bilde i samme kabel, noe du ikke får på en vanlig VGA-utgang som iPad bruker. 

Ellers skal det være et eget Bluetooth-tastatur og en Bluetooth-stylus (pekepenn) være klare for Tab til lansering. Et etui skal også være klart.

Men hva som faktisk stemmer får vi ikke se før Samsung trekker sløret av Tab i morgen.

Sjekk også en video som viser Galaxy Tab under:

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: AndroidCentral.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.