MOBIL

Galaxy S II er testet

Ikke av oss, men av noen heldige russere som fikk tak i en tidlig utgave.

24. mars 2011 - 12:01

Samsung Galaxy S II er definitivt en av de mest spennende telefonene som kommer på markedet i år. Dette er en av telefonene vi har i sikte som kan ta opp kampen med LG Optimus 2X når det kommer til maskinvare, i tillegg til LGs egne Optimus 3D.

I tillegg til at den kommer med det kvasseste av det kvasseste av prosessor og grafikk, er Galaxy S II også den tynneste Android-telefonen som er blitt lansert, med en midje på knappe 8,5 mm.

Vi ble imponert da vi fikk noen minutter med telefonen under årets Mobile World Congress i Barcelona. Mer om dette kan du lese i lyntesten vår.

Russisk nettsted har fått kloa i tidlig utgave

Det russiske nettstedet Gagadgets har fått tak i et tidlig eksemplar av Galaxy S II, og har lagt ut en 11 minutter lang video som viser telefonen i bruk.

Nettstedet har også lagt ut en test av telefonen. Denne er skrevet på russisk, men det er nok av skjermbilder og eksempelbilder tatt med kameraet til at den bør ha interesse for deg som venter på Galaxy S II - selv om du ikke kan språket.

Oppdatert: Som Stian påpeker i kommentarfeltet i bunnen av artikkelen trenger du slett ikke kunne språket så lenge du bruker Google Translate. Oversatt test finner du altså her.

Her er Gagadgets video:

Kilder: Gagadget via GSM Arena

Les også: Lyntester av de kommende 2011-telefonene
Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.