MOBIL

Galaxy Nexus II rett rundt hjørnet?

Bilde tatt med det som skal være Galaxy Nexus II er lekket. 

24. sep. 2012 - 15:03

På samme måte som det kommer én iPhone i året har Google lansert én offisiell "Google-telefon" årlig helt siden 2009. Disse telefonene kommer tradisjonelt sett på markedet i høstmånedene - Fjorårets Samsung Galaxy Nexus ble lansert 19. oktober

I oppløpet mot lanseringen ser vi alltid en hel del lekkasjer, rykter og spekulasjoner, og det blir ikke noe unntak i år. 

Avslørt av bildeinfo

På Picasa dukket det nylig opp et bilde med Exif-informasjon som avslører at det er tatt med Samsung GT-I9260. Modellnummeret for Galaxy Nexus er GT-I9250. Om det ikke er noe triksing og miksing i spill er det altså snakk om oppfølgeren til denne. 

Når en telefon er såpass ferdig at det lekkes bilder tatt med kameraet betyr det oftest at telefonen ikke er langt unna, og det er derfor ikke utenkelig at Nexus II dukker opp i samme tidsrom som Galaxy Nexus fyller år - altså neste måned. 

LES OGSÅ: Test av Galaxy Nexus

Det lekkede bildet er tatt med en oppløsning på 1551 x 2048, som tilsvarer 3,2 megapiksler, men ifølge tidligere rykter skal maksoppløsningen være på åtte megapiksler. 

Av andre spesifikasjoner som sirkulerer kan vi nevne en Super AMOLED-skjerm på 4,65 tommer, 720p-oppløsning, doble Cortex A9-prosessorkjerner på 1,5 GHz (forgjengeren tikker på 1,2 GHz) og 16 GB internminne. 

Det ryktes også at telefonen denne gangen vil bli utstyrt med minnekort. 

Ny Android-versjon?

Nexus-telefonene har tradisjonelt sett blitt lansert i forbindelse med en ny versjon av Android-plattformen. I år har Google imidlertid sluppet løs sitt første nettbrett - Nexus 7 - som introduserte Android 4.1

Om Galaxy Nexus II stempler inn med en ny plattform under skallet eller om den står stille på 4.1 er foreløpig ukjent, men vi tipper det dukker opp en hel del mer info om dette iløpet av de kommende ukene. 

Kilder: GSM Arena, Picasa 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.