PROSJEKTER

Fylkesvei 717 på Fosen: Tre firmaer konkurrerer om prosjekt til drøye 200 mill

Disse tre entreprenørfirmaene konkurrerer nå om å bygge ny vei mellom Sund og Bradden i Indre Fosen i Trøndelag.

Tilbudsfristen er ute på å bygge siste del av Fosenveiene.
Tilbudsfristen er ute på å bygge siste del av Fosenveiene. Foto: Trøndelag fylkeskommune
29. apr. 2021 - 09:44

Siste prosjekt i Fosenveiene - strekningen Sund-Bradden på fylkesvei 717 i Indre Fosen kommune - er lagt ut på anbud. Her kommer det 6,5 kilometer med ny vei. Entreprenørene hadde frist på seg til 16. april, men fristen ble utsatt noen dager.

Ny fylkesvei 717 skal stå ferdig høsten 2023. Inkludert i prosjektet er også steinuttak og utbedring av deler av fylkesvei 718 mellom Rissa og Hasselvika.

Dette er de tre entreprenørfirmaene som leverte tilbud da Trøndelag fylkeskommune lyste ut vegprosjektet fylkesvei 717 Sund-Bradden:

Entreprenør Tilbudssum i kr. eks. mva.
Arbeidsfelleskapet Tverås Maskin og Transport og Oddmund Groven 201.516.860
Johs. J. Syltern 205.085.981
Tore Løkke 239.371.337

Trøndelag fylke skal nå gjennomføre firmaevaluering og vurdering av de øvrige tildelingskriteriene. Tilbudt pris vektes i dette anbudet 80 prosent, mens 20 prosent går på oppgaveforståelse, fremdrift, organisering og HMS. I tillegg skal prisene kontrollregnes.

– Med bakgrunn i denne evalueringen skal vi innstille entreprenør. Denne prosessen håper vi å bli ferdig med innen to uker slik at entreprenøren som får oppdraget kan starte opp med arbeidet i juni, sier byggeleder i Trøndelag fylkeskommune, Håvard Ellingsen, i en pressemelding.

Bybanen i Bergen har i dag to linjer. Neste linje skal etter planen gå til Åsane. Nå er det helt i det blå når det kan skje.
Les også

Utredning om tunnel sendte Bybanen ut av transportplanen

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.