IKT

Frykter ikke PT-flytting

For ett år siden var PT-sjefen redd at tilsynet ville miste viktige kompetanse ettersom mange ikke vil flytte. Nå er bekymringen nesten borte.

Deler av bransjen er likevel bekymret for PTs effektivitet etter at tilsynet flyttes til Lillesand.

- Jeg er mindre bekymret for flyttingen nå enn for ett år siden. Responsen på de stillingene vi har lyst ut så langt har vært oppsiktsvekkende god, sier Jensen.

Teleplan og advokatfirmaet Schjødt har sett på Post og teletilsynets (PT) betydning for utviklingen av telekonkurransen i Norge i tidsrommet 1995 til 2003. Rapporten gir tilsynet mye skryt, men etterlyser mer effektive sanksjoner og bedre informasjon.

PT har i perioden rapporten omfatter vært preget av en svært god rekrutteringsevne og har knyttet til seg en rekke dyktige medarbeidere, både innen jus og teknisk sektor. Jensen forteller at fokus for øyeblikket rettes mot å skaffe mer økonomisk ekspertise.

Tele-Norge har i denne perioden gjennomgått store forandringer med liberalisering av telemarkedet og fremvekst av en rekke nye aktører, ny infrastruktur og nye tjenester. PT har i perioden utviklet seg fra å være en liten aktør med begrensede ressurser til et sterkt og profesjonelt forvaltningsorgan.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.