ARBEIDSLIV

Fristes av fristelser

Øvrebø ble den heldige vinner av en kombinert printer/skanner og kopimaskin fra Hewlett Packard i forbindelse med TUs store leserundersøkelse.

Over 8000 svarte på spørsmål om TU. En gjenganger blant svarene var at tidspress gjorde at Teknisk Ukbelad i likhet med mye annet lesestoff ikke alltid ble pløyet nøye fra perm til perm. Ved hjelp av leser- og annonsørundersøkelser, skal Teknisk Ukeblad justere kurs og innhold framover.

Det er ikke hver uke Øvrebø rekker å få med seg alt i bladet, men hun setter stor pris på Fristelsene.

NITO-ingeniøren Øvrebø jobber i Aker Kværner Offshore Partner i Stavanger og setter pris på artikler innen sitt fagfelt.

- Det er ikke alltid jeg rekker å åpne ett blad før det er gått en uke og et nytt nummer av Teknisk Ukeblad ligger i postkassa. Men jeg prøver å se igjennom og plukke ut de artiklene som interesserer meg. I tillegg til Fristelser, leser jeg fagrelatert stoff og artikler om nærings- og energipolitikk, sier tobarnsmoren.

Selv jobber hun med DAK-programmer på PC-en og beregner strukturer. - Skal jeg lese om andre fagfelt, må det framstilles lett og populærvitenskapelig slik at alle kan forstå det.

Tross utstrakt bruk av PC har hun foreløpig ikke vært innom TUs nettsider www.tu.no.

Printer-skanneren hun vant, skal nå kobles til familiens nyinnkjøpte PC - til glede for store og små.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.