MOBIL

Fredagsnytt

Dell kaster Blackberry på dør, ny versjon av Firefox for Android er ute, og Galaxy S topper salgslistene i Japan.

5. nov. 2010 - 17:11

Samsung Galaxy S erobrer Japan

Hvilken telefon som er mest populær i "land x" er ikke alltid like interessant. Men når vi snakker om Japan - som lenge lå flere lysår foran oss på mobilteknologi, stilles ting i et annet lys. Samsung Galaxy S vipper nå iPhone 4 av tronen, og overtar statusen som den mest populære telefonen blant kresne japanere.

Les mer hos Fonehome >>

Ny versjon av Firefox for Android

Mozilla jobber sakte, men sikkert mot en endelig release av Firefox for Android, og har nå sluppet løs en ny versjon av Firefox Beta 4. Den nye versjonen tar blant annet kun 1/3 så mye plass som den forrige, utnytter arbeidsminnet bedre og byr på nye muligheter for å tilpasse utseendet. Nettleseren går også ut i en versjon for Maemo.

Mer om Firefox Beta 4 hos Fierce Mobile Content >>

De ti beste Android-tabletene i verden

Vi skal ærlig talt innrømme at vi ikke har snøring på hvor mange Android-tablets det finnes, men det er tydeligvis mange nok til å lage en topp ti-liste. Samsung Galaxy Tab havner forøvrig på en åttendeplass. 

Hele listen finner du hos Tech Radar >>

Dell dropper Blackberry internt

Dell har planer om å bli en stor mobilprodusent, og da nytter det ikke å dele ut konkurrentenes apparater til de ansatte. Per i dag har 25 000 Dell-ansatte fått Blackberry-telefoner gjennom jobben, og samtlige av disse går nå over til produsentens egenproduserte Windows Phone 7-telefon Dell Venue Pro. Et hardt slag i baugen for Blackberry-produsent RIM, vil vi tro.

Du kan lese mer hos Yahoo Finance >>

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.