MOBIL

Førsteinntrykk: HTC Trophy

Windows Phone 7 er faktisk ganske så deilige saker, det.

17. nov. 2010 - 16:01

Det er fremdeles mye usikkerhet rundt Microsofts planer for Windows Phone 7 i Norge - foreløpig er vi ikke prioritert. Dette innebærer at de første telefonene vi har fått på plass her til lands kun har engelske menyer (og tastatur) og begrenset tilgang til tjenester som Zune.

Og dette er synd. For etter noen få timer med HTC Trophy har vi virkelig fått troen på at dette blir en plattform å regne med i fremtiden. HTC vet hvordan de lager telefoner med skikkelig kvalitetsfølelse.

Designmessig har Trophy det vi drister oss til å kalle "HTC-faktoren", med svært solid byggekvalitet, gjennomførte detaljer og – etter våre høyst subjektive preferanser – et frekt utseende.

Siden vi har bilder i denne saken skal vi ikke si så mye mer om hvordan den ser ut.

Super respons

Førsteinntrykket vårt ble ikke dårligere da vi slo på telefonen første gang. I likhet med Google stiller Microsoft strenge krav til maskinvaren i telefoner som som skal bruke Windows Phone 7.

Dette er tydelig, for det første som slår oss når vi navigerer rundt i menyene er at dette er responsive saker.Telefonen har en herlig respons over det hele.

Foreløpig har vi ikke møtt på en eneste forsinkelse. Skjermen reagerer kontant, navigering, oppstart av programmer og mediefiler skjer på sekundet. Førsteinntrykket vårt er at dette er noe av det sprekeste vi har prøvd. Og vi har i bunn og grunn prøvd ganske mye forskjellig.

Nå ville det ikke vært første gang vi hadde opplevd at en telefon blir tregere etter noen dagers bruk om dette skjer, men det kommer vi isåfall tilbake til i den fullstendige testen en gang i neste uke.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i TrondheimVi lover å skrive deler av testen i telefonens medfølgende tekstbehandler. 

Vi skal foreløpig ikke gå for mye inn på enkeltfunksjonene, men kan nevne at både multimediespilleren og den medfølgende Office-løsningen ser veldig lovende ut.

Om det er noe du vil vi skal se nærmere på i testperioden er det som alltid bare å sende oss en e-post eller lage spetakkel på Facebook-siden vår.

Inntil videre kan vi by på noen bilder: Microsoft har vist ryggrad ved å gå for totalt annerledes menyer enn konkurrentene. Vi gleder oss til Microsoft får finger'n ut og satser fullt på Zune i Norge.Kalenderen. Mer er det vel ikke å si om den saken.Micro-USB for filoverføring, lading og synkronisering.Det er ikke bare vi som synes den er pen, vel?Kamerakomponentene stikker ut fra telefonen.3,5 mm lydutgang gjør at du kan bruke ditt eget hodesett.Nederst i fronten finner du et berøringspanel.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.