MOBIL

Førsteinntrykk: HTC Desire S

Det første som slår oss når vi nå sitter med HTC Desire i hendene er at HTC kan kvalitetsfølelse.

28. apr. 2011 - 10:13

Vi har omsider fått inn HTC Desire S, som er oppfølgeren til fjorårssuksessen HTC Desire

Og produsenten har ikke gått i fella og laget telefonen for ulik forgjengeren. Her får du straks "Desire-følelsen", da telefonen har samme størrelse, like stor skjerm og de samme runde formene.


Telefonen er skåret ut i ett stykke, noe som gjør den svært solid.

Særdeles god kvalitetsfølelse

Det finnes forskjeller. Desire S føles faktisk enda mer solid enn forgjengeren, noe som ikke minst skyldes at dekslene er skåret ut i et stykke, med en liten luke nederst på baksiden for å ta ut batteri, SIM-kort og minnekort.

Her må vi nok en gang gi HTC skryt for å lage telefoner som virkelig oser av kvalitet. På dette punktet er det kun Apple som kan måle seg med HTC.


Den eneste avtagbare delen er luken nederst på baksiden, som gir deg tilgang til batteri, minnekort og SIM.


Runde former, akkurat som forgjengeren.

Maskinvaren er også oppgradert. Desire S har fått Snapdragon MSM8255 under skallet, altså den samme systembrikken som Desire HD, Sony Ericsson Xperia Arc og Xperia Play.

Dette innebærer at du får en prosessor på 1 GHz og Adreno 205-grafikkbrikken. I tillegg har telefonen 768 MB arbeidsminne, så her burde ting gå temmelig flytende.


Maskinvaren er oppgradert siden sist, og telefonen føles kjapp og god.

Vi har ikke brukt telefonen mer enn noen timer, så vi skal ikke konkludere med noe som helst, men vi har ihvertfall til nå inntrykk av at telefonen er svært rask.

Fullstendig test av HTC Desire S kommer iløpet av neste uke.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.