MOBIL

Førsteinntrykk: HTC 8S

Vi har fått inn HTCs rimeligste Windows Phone 8-telefon.

3. jan. 2013 - 10:08

Vi har allerede testet HTCs toppmodell på Windows Phone 8-fronten, HTC 8X, og nå har vi fått inn lillebror 8S.

Denne telefonen har vesenlig svakere spesifikasjoner enn flaggskipsmodellen, men har beholdt de samme, gode designelementene. Når den i tillegg har betydelig lavere prislapp kan dette fort bli en suksessmodell. 

LES OGSÅ: Windows Phone 8-krigen er i gang

Førsteinntrykk, HTC 8STilbehørspakken inneholder det du trenger. PS: Vi har fått låne en testvariant som kan skille seg noe fra butikkversjonen.

Vi kan si med én gang at førsteinntrykket av 8S er veldig bra. Telefonen har den samme, behagelige overflaten som toppmodellen. Sammen med en avrundet design gjør dette at den ligger svært godt i hånden.

Med firetommers skjerm er telefonen også merkbart mindre, noe som vil være et klart plusspoeng for mange. Dette er utvilsomt den mest lommevennlige Windows Phone 8-modellen som er på markedet i dag.Telefonen har den samme matte overflaten som toppmodellen, noe som gjør den god å holde.

Kjapp

8S har som nevnt ikke den samme maskinvarekraften som toppmodellene på markedet, men det betyr slett ikke at den oppleves som treg.

Tvert imot oppfører 8S seg svært responsivt, og vi får langt på vei bekreftet at Windows Phone 8 har de samme sparsommelige maskinvarekravene som Windows Phone 7.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Telefonen kjører ut en oppløsning på 800 x 480 piksler. Dette var standardoppløsningen for alle Windows Phone 7-modeller i fjor, og altså en hel del mindre enn Nokia Lumia 920HTC 8X og Samsung Ativ S. At skjermen er såpass liten gjør at ting likevel ser skarpt og fint ut.

Les flere spesifikasjoner: Alt om Windows Phone 8S by HTC8S har avrundede former og en beskjeden størrelse.

Vi har ikke rukket å tilbringe mer enn noen minutter med HTC 8S, så det er begrenset hvor mye vi kan skrive i denne omgang.

Dersom det ikke dukker opp noen uforutsette problemer regner vi med å ha den fullstendige testen klar i slutten av neste uke.

Om du er sugen på litt Windows Phone 8-relatert lesestoff frem til dét kan vi anbefale følgende artikler:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.