BLOG

Første *kremt* bølge av Bada-telefoner

De første Bada-telefonene etter Wave er lansert. Hils på Wave 2 og Wave 2 Pro.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. juni 2010 - 10:46

Da Samsung lanserte den første telefonen med mobilplattformen Bada i februar forventet vi at de skulle presentere flere nye Bada-telefoner fortløpende. Men det har vært stille etter Wave-lanseringen. 

Inntil i dag, for Samsung har nettopp lansert Wave 2 og Wave 2 Pro (S5250 og S5330).

De nye telefonene er identiske spesifikasjonsmessig, med unntak av at Pro-versjonen har fulltastatur. Men ikke la deg lure av 2-tallet i modellnumrene. Det er nemlig fortsatt den første Wave-telefonen som er den råeste.

De nye telefonene mangler for eksempel 3G. De har heller ikke Super-AMOLED-skjerm slik som Wave. Men likevel er det snakk om spennende mobiler. Ikke minst fordi de har Bada.

Wave 2-telefonene har Samsungs brukervennlige TouchWiz 3.0-menysystem. De har også Social Hub, som er integrasjon av sosiale medier i telefonene.

På spesifikasjonslisten finner vi dessuten støtte for Wi-fi, og i likhet med Nokia N8 og iPhone 4 kan du koble deg opp mot 802.11n-nettverk med Wave 2-modellene. Skjermen på telefonene måler 3,2 tommer, på baksiden sitter det kamera på 3 megapiksler og støtte for minnekort sørger for at du kan ha inntil 16 GB minne på telefonene. Den sedvanlige GPS-en er også på plass i begge telefonene.

Om du nå sitter og lurer på om du skal kjøpe deg en Wave 2 eller Wave 2 Pro skal vi gjøre det enkelt for deg: De kommer ikke til Norge. De nye modellene er ment for Sørøst-Asia og Russland. 

Vi syns forresten at du skal lese vår test av Samsung Wave mens du allerede sitter der og leser om Wave 2.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.