MOBIL

Flere bilder av LG Optimus G lekket

LGs råsterke firekjernetelefon har dukket opp på nye bilder.

27. aug. 2012 - 12:57

Det er mindre enn én uke siden ryktene om LGs kommende toppmodell Optimus G begynte å svirre, og det eskalerte kjapt. Det ble etterhvert bekreftet at produsenten blir blant de første til å ta i bruk Qualcomms firekjernede Snapdragon-brikke, APQ8064, og at telefonen sannsynligvis dukker opp allerede neste måned.

Og om noen fremdeles skulle tvile på at LG faktisk har et kraftverk på vei, burde skepsisen forsvinne nå, da nettstedet Android MX nylig fikk fatt i en tidlig, men fungerende versjon av telefonen.

Nettstedet har sørget for å ta skjermskudd av systeminformasjonen, som bekrefter spesifikasjonene som har lekket ut de siste dagene.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i TrondheimSysteminfo for Optimus G postet av AndroidMX.net.

Det betyr at vi snakker om fire prosessorkjerner (28 NM) med en maksimal klokkehastighet på 1,5 GHz kombinert med Qualcomms egne grafikkbrikke Adreno 320. Med et heftig arbeidsminne (RAM) på hele 2 GB i tillegg burde dette lande helt på topp hva ytelse angår.

Skjermen er av typen IPS LCD HD, kjører ut en oppløsning 1280 x 768 piksler og har en størrelse på 4,7 tommer. Dette gir en pikseltetthet på 318 DPI og et størrelsforhold på 5:4.

Offisiell om noen dager

At telefonen har lekket et lass ganger, at LG selv har bekreftet at de skal lansere en mobil med firekjernet Snapdragon i september og ikke minst det faktum at vi nå ser bilder av en tidlig utgave av Optimus G, gjør at vi blir overrasket om det ikke blir muligheter for å ta en nærmere titt på godsaken under IFA-messen denne uken.

LES OGSÅ:

Vi oppsummerer IFA-ryktene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.