BRUER

Fire vil vedlikeholde bruene i Hedmark og Oppland

BMO Entreprenør ligger lavest i pris.

Splitternye Norsenga bru ved Kongsvinger trenger nok ikke så mye vedlikehold. Skulle det bli skader på den, så blir det kanskje BMO som skal reparere.
Splitternye Norsenga bru ved Kongsvinger trenger nok ikke så mye vedlikehold. Skulle det bli skader på den, så blir det kanskje BMO som skal reparere. Foto: Bjørn Olav Amundsen
3. juni 2019 - 15:23

Nylig var det åpning av tilbud på bruvedlikehold i Hedmark og Oppland for 2019 og 2020.

Disse fire firmaene er interessert:

Entreprenør Tilbudspris eks. mva i kr. 
BMO Entreprenør 24.553.125
Consolvo 26.195.680
Eiqon Anlegg 35.640.245
Visinor Rehab 38.803.505

Statens vegvesen Region øst skal altså inngå en rammeavtale med en leverandør for bruvedlikehold på riks- og fylkesveier i Hedmark og Oppland fylker.

Totalt er det omtrent 2140 trafikkerte bruer i disse fylkene. 960 ligger i Hedmark og 1180 i Oppland.

Arbeidene gjelder hovedsakelig mindre vedlikeholdsarbeider. Der det er behov for mer omfattende vedlikeholdsarbeider på enkeltbruer vil det bli utlyst som egne kontrakter.

Oppgavene i kontrakten vil variere i omfang og omfatter blant annet fugereparasjoner, utskifting av asfaltfuger, reparasjon av fugeterskler, reparasjon av lager, betongreparasjoner, mindre dekkereparasjoner, korrosjonsbeskyttelse, utskifting og reparasjon av rekkverk, kantdragere, vannavløp, større betongarbeider på grunn av flomskade, reparasjoner på grunn av undergraving og bekkeomlegging.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.