MOBIL

Finn lanserer Android-app

Skal gjøre det enklere å legge inn annonser fra mobilen.

24. mai 2012 - 11:44

Folket hos Finn.no er aktive på app-fronten om dagen. Tidligere denne uken kom det en app skreddersydd for iPad, og i dag tikket det inn en pressemelding om at en variant for Android er klar.

I motsetning til iPad-appen, som er en "lese og søke"-app, er Android-varianten på samme måte som den snart ett år gamle iPhone-appen en ren annonseinnleggings-app.

Enklere å selge

Formålet med Finns nye app er å gjøre det enklere å legge inn annonser, blant annet ved å ta i bruk SMS-betaling. For å legge inn en annonse logger du inn i appen, knipser et bilde og skriver det du synes burde skrives, før du til slutt sender annonsen inn.

Du kan også bruke appen til å ta flere nye bilder til annonser du allerede har lagt inn.

− Mobiltrafikken har blitt betydelig, og det er viktig for oss å levere gode tjenester på de største plattformene. Nå som omtrent 40 prosent av mobiltrafikken kommer fra Android er dette absolutt en plattform vi må være tilstede på, sier Ole Kristian Ullereng, direktør på FINN torget.

Selskapet har for øvrig hatt stor suksess med iPhone-appen som ble lansert i august i fjor. I løpet av april og så langt i mai er det lagt inn 13 000 privatannonser via denne.

Finn.nos Android app kan hentes gratis her.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.