MOBIL

Fem ting du kan gjøre i helga

Har du mobiltelefon? Da har vi tidsfordriv til deg.

29. okt. 2010 - 14:33

Mobiltelefonen er ikke lenger noe man bare ringer og sender tekstmeldinger med. For mange av oss er små mobilprosjekter et av de viktigste verktøyene for å få tiden til å gå. Her er fem tidsdrepende ting du kan gjøre med mobilen din i helga.

1. Få filmene dine på plass i mobilen

Det varierer hvor egnet en mobiltelefon er til filmavspilling, men har du en skjerm på tre tommer eller mer, har du passert minste akseptable skjermstørrelse. Da har du bare ett problem igjen: Mobilen din nekter plent å spille av DVD-skivene dine.

Dette løser du ved å konvertere DVD-ene dine til et format du kan laste over på telefonen. Alt som trengs for å få til dette er en datamaskin med DVD-drev, en mobiltelefon med minnekortstøtte eller stort internminne og selvsagt DVDen du vil se på mobilen.

Nå sitter du kanskje i stua og tenker at surround-anlegget og LED-TVen din gjør en bedre jobb enn mobilen, og det har du rett i. Men det hjelper ikke mye når du sitter på toget, flyet eller andre steder. Da kommer du til å takke deg selv for at du investerte litt av fritiden din på dette. 

Neste side: Knips skikkelige bilder >>

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.