MOBIL

Fem gratisapps du bør ha på Nokia N8

Nokias programvarebutikk øker hver eneste dag. Her er fem gratisverktøy du bør hente ned om du har Nokia N8.

Med Symbian^3 og en nyoppusset versjon av Ovi Butikk, kaster Nokia seg inn i kampen om app-sugne mobilbrukere. Det finnes allerede et bredt utvalg av programmer i alle sjangere. Vi har funnet frem fem forskjellige juveler du kan hente ned til den foreløpig eneste Symbian^3-telefonen på markedet: Nokia N8. Og du ikke trenger betale et øre for noen av dem. 

Les også:

Surfing: Opera Mobile 10

En av svakhetene i N8 er nettleseren. Den viser riktignok nettsteder slik de skal vises og har Flash-støtte, men det er ikke på funksjoner den kommer litt til kort - det er på brukeropplevelse. Den er rett og slett litt for treg og hakkete etter vår smak.

Med Opera Mobile 10 mister du muligheten for zooming ved å klype med fingrene, og du har heller ikke Flash. Men akkurat i dette tilfellet kan vi ofre disse funksjonene, siden du får en jevnt over bedre surfeopplevelse.


Opera Mobile 10 gir en glattere surfeopplevelse enn originalnettleseren i N8.

Om du vil ha en enda kjappere nettleser, kan du hente ned Opera Mini, som i likhet med storebroren er gratis. Denne har færre funksjoner, men egner seg finfint til lett surfing.

Og siden det ikke koster deg noe ekstra, er det ingenting i veien med å laste ned begge to, og heller bytte mellom dem etter behov.

Du finner både Opera Mobile og Opera Mini ved å søke på "Opera" i Ovi Store.

Neste side: Kom i form med Sports Tracker >>
Les mer om: