MOBIL

Fem gratisapps du bør ha på Nokia N8

Nokias programvarebutikk øker hver eneste dag. Her er fem gratisverktøy du bør hente ned om du har Nokia N8.

26. okt. 2010 - 15:38

Med Symbian^3 og en nyoppusset versjon av Ovi Butikk, kaster Nokia seg inn i kampen om app-sugne mobilbrukere. Det finnes allerede et bredt utvalg av programmer i alle sjangere. Vi har funnet frem fem forskjellige juveler du kan hente ned til den foreløpig eneste Symbian^3-telefonen på markedet: Nokia N8. Og du ikke trenger betale et øre for noen av dem. 

Les også:

Surfing: Opera Mobile 10

En av svakhetene i N8 er nettleseren. Den viser riktignok nettsteder slik de skal vises og har Flash-støtte, men det er ikke på funksjoner den kommer litt til kort - det er på brukeropplevelse. Den er rett og slett litt for treg og hakkete etter vår smak.

Med Opera Mobile 10 mister du muligheten for zooming ved å klype med fingrene, og du har heller ikke Flash. Men akkurat i dette tilfellet kan vi ofre disse funksjonene, siden du får en jevnt over bedre surfeopplevelse.Opera Mobile 10 gir en glattere surfeopplevelse enn originalnettleseren i N8.

Om du vil ha en enda kjappere nettleser, kan du hente ned Opera Mini, som i likhet med storebroren er gratis. Denne har færre funksjoner, men egner seg finfint til lett surfing.

Og siden det ikke koster deg noe ekstra, er det ingenting i veien med å laste ned begge to, og heller bytte mellom dem etter behov.

Du finner både Opera Mobile og Opera Mini ved å søke på "Opera" i Ovi Store.

Neste side: Kom i form med Sports Tracker >>

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.