MOBIL

Få din egen reiseguide på mobilen

Er du lei av at reise-appen din gir deg tusenvis av helt uinteressante anbefalinger? Da er Stay.com verdt en nærmere titt.

11. juli 2012 - 15:59

Reiseplanleggeren Stay.com havnet allerede i 2010 på Time Magazines liste over de 50 beste nettstedene i verden. Og nå kommer tjenesten med tilhørende apper for iOS og Android.

Appen gir deg tilgang til guider og kart for 116 byer, med anbefalinger av alt fra resturanter og hoteller til turistattraksjoner. I tillegg til det forhåndslagrede innholdet kan du også be om anbefalinger fra venner via Facebook og legge til steder du kommer over, og gjerne vil besøke igjen - eller anbefale for andre.

Alle stedene kan lagres i det som da blir en egen, skreddersydd reiseguide, og når du åpner kartene slipper du dermed å se ørten forslag som overhodet ikke er interessante for deg.

Offline-modusDu kan hente ned alt du trenger for å slippe å generere datatrafikk i utlandet.

Det som gjør Stay.com-appen spesielt interessant om du skal utenlands er at du kan laste ned alt innhold relatert til enkeltbyer, og dermed bruke appen uten å genererere datatrafikk.

LES OGSÅ: Mobiltips for utenlandsferien

Både kart og annen data er komprimert for å ta minst mulig plass på telefonen din, og med en størrelse på rundt 5 MB er det heller ingen umulighet å laste dem ned fra en hotspot på kafé om du glemmer å gjøre det før avreise.

Appen er gratis både for Android og iOS.

LES OGSÅ:

Ikke gå i feriefella

Skal du på fjelltur?

 

 

Gratis for både iOS og Android

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.