BLOG

Få Android på iPhone uten å bruke en kabel

Android på iPhone er et kapittel vi har skrevet litt om før. Men du har vært nødt til å ha en forkjærlighet for hacking for å få det til.Nå ser det imidlertid ut til at du kan få Android 2.2 på iPhonen din med like stor letthet som om Apple skulle ha lagt til rette for det selv.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. nov. 2010 - 09:31

Du må imidlertid ha "jailbreaket" telefonen din for å få dette til å fungere, men det er stort sett så lett som å koble iPhone til PC-en og trykke på en knapp. 

Deretter installerer du programmet Bootlace fra Cydia, i tillegg til programmet OpeniBoot" som lar deg laste ned og installere Android 2.2. Så har du en iPhone med Android 2.2 og dualboot til iOS. 

Verre er det faktisk ikke (med forbehold om at vi ikke har testet dette selv, selvsagt).

Les også: De beste nyhetene i Android 2.2

For å få dette til trenger du en iPhone førstegenerasjon, eller en iPhone 3G. Det fungerer med iOS-versjon 3.1.2 til 4.1. Telefonen må være jailbreaket med PwnageTool, Redsn0w eller Blackra1n. 

Alle instruksjoner finner du på Funkyspacemonkey.com.

PS: Dette er ikke en oppfordring til å prøve det ut. Du kan nemlig risikere å få en ødelagt iPhone. Men dersom du tester det setter vi pris på om du deler med oss hvordan det funker for deg.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: FSM.com, via: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.