BLOG

Et par fete telefoner for godt under tusenlappen

Billigtelefoner har alltid vært synonymt med funksjonsfattige klumper med dårlig skjerm og få muligheter utover å ringe og å sende SMS. Det er det definitivt slutt på. Nokias 2720 Fold og 2730 Classic er faktisk to svært interessante telefoner til henholdsvis 600 og 800 kroner. Her får du faktisk kamera, radio, Bluetooth, musikkspiller, USB og i det hele tatt full pakke til en latterlig lav pris.

Marius ValleMarius ValleJournalist
31. des. 2009 - 13:29

Nokia 2720 Fold er den enkleste av de to. Den har ikke minnekortplass, så du kan ikke bruke den som musikkspiller. Den koster imidlertid rundt 600 kroner, har kamera, FM-radio, Bluetooth og en rimelig lekker design. På innsiden finner du en ganske liten skjerm, men også store taster. Det er også en liten skjerm på utsiden av telefonen.

2730 Classic er "storebroren" i dette kullet. Den minner ikke rent lite om Nokia 6300 i utseende. Skjermen er rimelig skarp, så du får ikke billigtelefonfølelsen av den. I tillegg har Nokia funnet frem utgang for 3,5 mm minijack og støtte for Micro-SD-minnekort. På baksiden sitter et 2 megapiksels kamera. Telefonen har også Bluetooth og 3G. 800 kroner er ikke mye for en telefon som dette.

Det er faktisk litt overraskende at et par såpass billige telefoner kan virke så interessante. Må vi kanskje kaste fordommene om "under 1000 kroner"-telefonene på sjøen? 

Telefonene ble lansert i mai. Vi har fått inn et par testeksemplarer vi skal se nærmere på over nyttår. I mellomtiden serverer vi noen bilder av telefonene.

Nokia 2730 Classic.

Nokia 2720 Fold.

Nokia 2720 Fold åpen.

Nokia 2730 Classic har minnekortspor.

2730 Classic har også 3,5 mm minijack.

Telefonen har også Micro-USB-tilkobling.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.