BLOG

Et hundeliv

Vi i Mobili prøver stadig vekk å finne på stilige ting du kan gjøre med mobilen din. Vi har tidligere brukt Mobili-bikkja i et eksperiment hvor vi prøvde å finne ut hvor langt han gikk. Nå tenkte vi det kunne vært stilig å finne ut hvordan verden ser ut fra hundeperspektiv, og vi har derfor selvsagt brukt mobilen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. jan. 2011 - 12:04

Vi festet enkelt og greit mobilen til hundens tursele, og ruslet en times tid. I stedet for å filme satt vi telefonen til å ta et bilde hvert andre sekund. Til dette brukte vi Android-programmet Tina Time-lapse for å ta bilder til en time lapse-video. Vi endte opp med intet mindre enn 1630 bilder.

Les mer om hvordan du kan lage en time lapse-video her »

Det vi ikke tenkte på er at redaksjonsbikkja, som mange andre bikkjer, stort sett går med nesa i bakken. Det vi heller ikke tenkte på var at det var ganske mørkt ute. Det ble altså mange bilder av bakken, og de fleste ble rimelig mørke.

Så resultatet ble litt stilig, men ikke helt det vi hadde tenkt at det skulle bli. Vi kommer sikkert til å forsøke igjen under andre forhold, men innen det skjer er det bare å ta plass og se hvordan verden ser ut fra hundeperspektiv.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.