BLOG

Er SMS-en i ferd med å dø?

En (ikke akkurat ny) bloggpost av Pat Phelan, som jobber med flere telekomselskapet, tar opp et interessant tema: Er SMS-en i ferd med å dø ut?Det korte svaret er selvsagt nei. SMS er fortsatt den vanligste måten for de fleste av oss å sende korte beskjeder til andre når vi bruker mobilen. Men i jula skjedde det noe.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. jan. 2011 - 14:35

Phelan skriver at han alltid gruer seg til flommen av "god jul"- og "godt nyttår"-SMS-er som tikker inn rundt jul og nyttår. Men i år fikk han ikke en eneste av disse meldingene.

Det var da jeg leste dette at det slo meg at det fikk heller ikke jeg. Eller, noe sånt som to SMS-er med ønske om god jul, men ikke en eneste nyttårs-SMS. 

På Facebook var det imidlertid flust av disse, bare i form av statusmeldinger.

Phelan er selv en storbruker av lynmeldinger, som Facebook-chat eller Skype IM. Personlig bruker jeg MSN og Facebook mest til lynmeldinger. SMS sender jeg stort sett til den samme gruppen av nære venner, og stort sett er det for å stille et kort spørsmål. Det er sjeldent jeg har lange samtaler over SMS.

Det får meg til å lure på hvordan andre bruker SMS, og om lynmeldinger har erstattet mye av din SMS-bruk. Og ikke minst om Facebook har blitt den nye måten å "masseutsende" høytidsmeldinger. Er det slik at det først og fremst er de under 20 som er tunge brukere av SMS?

Fortell oss hvordan du bruker SMS og lynmeldinger i kommentarfeltet under, og gjerne også hvor gammel du er.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: patphelan.net

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.