MOBIL

Er du smittet?

FREDAG: Kaizers Orchestra har infisert telefoner over hele landet. 

21. sep. 2012 - 17:22
Vis mer

Vi skal starte med et sitat fra undertegnedes helsefagutdannede søster: - Er du smittet?! 

For å gjenskape situasjonen helt autentisk må ordene forøvrig brøles i fistel på stavangerdialekt mens man stormer inn dørene med villskap i blikket.

Som du forstår opplevde man et par sekunder med alvorlig bekymringsfølelse. 

Viral smittefare

Nevnte søster er ikke bare helsefagutdannet, hun er også usunt hekta på Kaizers Orchestra, og det er nettopp denne gjengen som står bak det som kan se ut til å bli en ny landeplage: Kaizervirus.

Kaizervirus er enkelt og greit viral markedsføring i form av en app for iOS- og Android-telefoner. Appen er et ledd i lanseringen av det nyeste Kaizers-albumet Violeta Violeta Vol III. 

Hvordan komme i gang?

Det første du må gjøre for å ta del i galskapen er å hente ned Kaizervirus (lenker i faktaboks). Når dette er gjort må du starte appen, slik at den kjører i bakgrunnen. 

Deretter er det bare å komme seg ut blant folk for å bli smittet. "Å bli smittet" betyr i dette tilfellet at du får tilgang til en låt fra det nye albumet, og den eneste måten du kan få denne på er å være i nærheten av telefoner som allerede har den. 

Etterhvert som "viruset" blir mer og mer utbredt vil flere låter bli gjort "smittefarlige", frem til samtlige låter i det nye albumet er ute og lager spetakkel. 

Når alle låtene er ute og sirkulerer avsluttes PR-stuntet, og det endelige albumet blir gjort tilgjengelig i butikk og streamingtjenester. 

Stemningsvideo nedenfor - God helg!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.