MOBIL

Er dette Sony Ericssons første Dual Core?

Nye ryktebilder viser det som kan være Sony Ericssons heftigste telefon til nå.

17. juni 2011 - 14:18

Sony Ericsson er blant mobilprodusentene som fremdeles ikke har lansert telefoner med doble prosessorkjerner, men det er nok bare et tidsspørsmål før produsenten kommer med produkter som ytelsesmessig kan konkurrere med LG Optimus 2X, Samsung Galaxy SII og HTC Sensation.

LES OGSÅ: Duell mellom Dual Core-telefonene

Xperia Duo?

Det antatte navnet på telefonen det nå har dukket opp vage ryktebilder av er Xperia Duo, et navn Sony Ericsson allerede har sikret seg rettighetene til.

De nøyaktige spesifikasjonene er ikke kjent, men om vi går ut fra at telefonen har omtrent samme størelse som Xperia Arc ser skjermen ut til å være mellom 4,3 og 4,5 tommer, da rammene rundt skjermpanelet er mye mindre her.

Sony Ericsson har også tradisjonelt holdt seg til Qualcomm i telefonene sine, så det kan være grunn til å anta at du finner samme systembrikke som i HTC Sensation, altså Qualcomm MSM8260, i den kommende modellen.

Men i skrivende øyeblikk er dette selvsagt bare spekulasjoner.

Det som imidlertid er gøy med Sony Ericsson er at de er dårligst i verden på å unngå lekkasjer, så forvent mer informasjon og flere bilder fremover.

Kilde: Xperiablog.net

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.