BLOG

Er dette oppfølgeren til Nokia N900?

Nokias kommende internet tablet N900 har ikke engang kommet i salg før ryktene om en oppfølger dukker opp. N920 skal være en tilsvarende internettmaskin som N900, men skal ikke ha tastatur. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. okt. 2009 - 12:13

Ryktene er ikke nye, men bildet av N920 er nytt. Det er slett ikke sikkert at det er snakk om noe annet enn en kinesisk Nokia-ripoff. Det er et vanlig fenomen at kinesiske produsenter lager produkter som ligner på populære "vestlige" produkter, og bildet kan godt vise seg å være av et slikt produkt.

Skulle det vise seg at bildet er av N920, og de ryktede spesifikasjonene stemmer har vi definitivt noe å glede oss til. N920 sies å ha en 4,13 tommers kapasativ trykkskjerm, noe som vil si at den ikke trenger å trykkes fysisk inn for å registrere berøring. Det gjør det også mulig å inkludere støtte for flertrykk. I tillegg skal N920 ha 32 GB innebygget minne, en ARM Cortex A8-prosessor på inntil 600 MHz, Wi-fi og GPS.

GSM- og super-3G-støtte skal også være på plass, slik at du kan bruke N920 til å ringe i tillegg til å surfe.

Operativsystemet skal være Maemo 6. GSM Arena påpeker at dette virker usannsynlig siden Maemo 5 ikke engang har kommet på markedet. 

Kilde: GSMArena.com
Originalkilde: CNbeta.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.