Er dette oppfølgeren til Nokia N900?

Nokias kommende internet tablet N900 har ikke engang kommet i salg før ryktene om en oppfølger dukker opp. N920 skal være en tilsvarende internettmaskin som N900, men skal ikke ha tastatur. 

Er dette oppfølgeren til Nokia N900?

Ryktene er ikke nye, men bildet av N920 er nytt. Det er slett ikke sikkert at det er snakk om noe annet enn en kinesisk Nokia-ripoff. Det er et vanlig fenomen at kinesiske produsenter lager produkter som ligner på populære "vestlige" produkter, og bildet kan godt vise seg å være av et slikt produkt.

Skulle det vise seg at bildet er av N920, og de ryktede spesifikasjonene stemmer har vi definitivt noe å glede oss til. N920 sies å ha en 4,13 tommers kapasativ trykkskjerm, noe som vil si at den ikke trenger å trykkes fysisk inn for å registrere berøring. Det gjør det også mulig å inkludere støtte for flertrykk. I tillegg skal N920 ha 32 GB innebygget minne, en ARM Cortex A8-prosessor på inntil 600 MHz, Wi-fi og GPS.

GSM- og super-3G-støtte skal også være på plass, slik at du kan bruke N920 til å ringe i tillegg til å surfe.

Operativsystemet skal være Maemo 6. GSM Arena påpeker at dette virker usannsynlig siden Maemo 5 ikke engang har kommet på markedet. 

Kilde: GSMArena.com
Originalkilde: CNbeta.com

Les mer om: