MOBIL

Er dette Galaxy Note II?

Nytt ryktebilde ute på nett.

14. aug. 2012 - 13:46

Samsung har innkalt til pressekonferranse den 29. august, altså dagen før startskuddet for IFA-messen går i Berlin. Her forventes det at selskapet skal lansere oppfølgeren til Android-kjempen Galaxy Note.

LES OGSÅ: Slik blir Galaxy Note II

I oppløpet mot lanseringen sirkulerer det som vanlig et lass med ubekreftede spesifikasjoner, bilder og rykter rundt den kommende kjempetelefonen. Pressebildet du ser i toppen av artikkelen er sendt til GSM Arena av en anonym tipser, og skal vise hvordan Galaxy Note II blir seende ut.

Forvokst Galaxy S III?

Det lekkede bildet viser en telefon som ved første øyekast ser ut til å være Galaxy S III, men med mindre rammer rundt skjermen og et par små detaljer som har byttet plass.

Her må det selvsagt tas høyde for at det er snakk om en særdeles enkel Photoshop/Gimp-jobb, men selv om bildet viser seg å være falskt er det sannsynligvis ikke så veldig langt fra sannheten.

Det er allerede antatt at Note II vil ha en høyere "premium-følelse" enn forgjengeren, noe som antageligvis betyr at vi snakker om polykarbonat og en design som ligger i samme sjanger som Galaxy S III.

Ikke full HD

Den samme kilden som sendte bildet til GSM Arena hevder også å vite at telefonen får en skjermoppløsning på 1280 x 800 piksler - ikke 1680 x 1050 piksler som tidligere ryktet. Kilden opplyser om at Samsung riktignok hadde planer om å bruke sistnevnte oppløsning, men at de etter testing fant ut at det var for krevende for batteriet.

Resten av ryktene forblir uforandret: Skjermen skal ha en størrelse på 5,5 tommer, systembrikken skal være Samsung Exynos 4 Quad (med fire prosessorkjerner på 1,5 GHz), og kameraet skal være det samme som i Galaxy S III.

LES OGSÅ:

Test av Galaxy Note

Lanserer Galaxy Note II denne månedenLes mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.