MOBIL

Er denne iPhone 5-videoen ekte?

Sannsynligvis ikke. Men den oppsummerer ihvertfall iPhone-ryktene før Apple-lanseringen. 

10. sep. 2012 - 13:25

På onsdag braker det løs hos Apple, som kjører en pressekonferranse der ryktene skal ha det til at vi kan få se både en mindre iPad og den neste iPhone-varianten

LES OGSÅ: Flere bekrefter iPhone-lansering

I forkant av slike arrangementer er det alltid drøssevis av rykter, og når vi snakker om iPhone/iPad er en stor del av "lekkasjene" som sirkulerer tradisjonelt sett rene Photoshop-jobber. 

Og mens noen nøyer seg med å slenge en iPhone 4/4S inn i redigeringsprogrammet sitt og strekke skjermen, gjør enkelte seg en hel del mer flid for å kaste bensin på spekulasjonsbålet. Nylig dukket det opp en video som utgir seg for å være en presentasjon av det som skal være "iPhone 5". 

Og allerede der er det noe som skurrer. Uten at vi skal være bastante på noe som helst synes vi det er merkelig om Apple døper sin sjette iPhone for iPhone 5 (vi tipper på "The new iPhone"). I tillegg er det gjort en heller dårlig jobb med rendringen av videoen, og det hele gir oss litt "Powerpoint"-følelse. At skjermstørrelsen har økt mens rammen er like tykk som før, samtidig som vekten skal være lavere enn før henger heller ikke helt på greip. 

Det var bare et par av faktorene som skurrer i videoen. Men siden noen sannsynligvis har brukt veldig lang tid på å snekre sammen spetakkelet og siden vi vet at både ekte og falske iPhone-rykter blir godt lest, kjører vi den ut uansett.  

Et annet moment her er at videoen, samme hvor falsk den er, faktisk oppsummerer majoriteten av ryktene som har gått rundt Apples neste iPhone de siste månedene. 

HER ER VIDEOEN: Kilde: Youtube

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.