Equinor-ansatte er mindre fornøyd enn før

Anders Opedal har gjort endringer i organisasjonen. En medarbeiderundersøkelse viser nedgang i tillit og engasjement, ifølge DN.

Equinor-ansatte er mindre fornøyd enn før
– Nedgangen er ikke uventet tatt i betraktning de utfordringene selskapet står i, sier informasjonsdirektør Sissel Rinde om medarbeiderundersøkelsen. Dette er Equinors kontorbygg på Fornebu. Foto: Jan Moberg

Anders Opedal har gjennomført endringer i Equinors konsernstruktur etter at han ble leder. 

Nå viser en medarbeidsundersøkelse blant de ansatte i Equinor at det kan ha vært upopulært, ifølge en melding til de ansatte som Dagens Næringsliv gjengir.

Selve resultatet av mediarbeiderundersøkelsen er ikke tilgjengelig ennå, men i meldingen til de ansatte skriver HR-direktør Ana Fonseca Nordang at det har vært en nedgang i hvordan de ansatte vurderer særlig tillit, ledelse og engasjement.

I tillegg  er det ifølge DN høy arbeidsbelastning i deler av organisasjonen. Noen enheter svarer også at det er uklarhet om roller og ansvarsområder etter omorganiseringen.

Nå varsles det tiltak for å bedre situasjonen i Norges største selskap.

– Nedgangen er ikke uventet tatt i betraktning de utfordringene selskapet står i. De beste resultatene i undersøkelsen finner vi fremdeles på viktige områder som sikkerhet og sikring, verdier, integritet, samarbeid og inkludering, sier  informasjonsdirektør Sissel Rinde i Equinor til DN.

Les også

Les mer om: