BLOG

Endelig en mobil for Lars Monsen

Hei Lars.Vi tipper du ofte sitter der ute i skogen og irriterer deg over at mobilen din er tom for strøm eller ødelagt av fukt. Da tror jeg vi har oppdaget en telefon som er perfekt for deg.Samsung Xcover kan nemlig være med på tur i skog og mark i opptil to måneder uten å måtte lades. Og den tåler både vannsprut, støt og støv. En skikkelig friluftsmobil ser det altså ut til.

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. juni 2010 - 14:08

Xcover har et batteri på 2000 mAh. Det betyr at den har mye større batterikapasitet enn de fleste smarttelefonene på markedet. Nå tror jeg ikke at du pleier å ha med deg veldig fancy telefoner på tur, så jeg er ikke sikker på om du tar denne referansen. Men det er i alle fall skikkelig mye.

Hvis du savner kona di kan du snakke med henne hver eneste dag, Lars. For taletiden er faktisk 22 timer, så det er nok strøm til at du kan ta ganske mange telefoner når du er ute i skauen. Om du ikke snakker i det hele tatt tar det inntil 1600 timer før batteriet går tomt.

Jeg kjenner jo ikke deg, men det kan være at du setter pris på å høre på nyhetene eller Norsktoppen når du er ute på tur. I så fall har Samsung Xcover innebygget FM-radio. Den har faktisk også MP3-spiller og støtte for minnekort på inntil 2 GB. Kanskje du kan ta med deg en lydbok eller noen låter du liker å høre på.

Og hvis du liker å ta bilder har Xcover også kamera, men det er ikke så veldig bra tror jeg. Det er nemlig bare 0,3 megapikslers oppløsning. Men det funker nok om du skal ta bilde av den svære ruggen du nettopp dro opp. Når du kommer hjem kan du faktisk også overføre bildene til PC-en din via Bluetooth eller USB.

Men det beste, Lars, er at den er IP54-sertifisert. Det vil si at den faktisk er laget for å tåle vannsprut, støv og støt. 

Om du kommer ned til sivilisasjonen i juli kan du stikke innom en mobilbutikk og kjøpe Samsung Xcover for rundt 800 kroner. Og det er jo ikke så dyrt.

Så dette er mitt beste tips til deg, Lars. Keep being AWESOME!

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.