BLOG

Eldar "bekrefter" Sony Ericsson Anzu og Samsung Galaxy 2

Eldar Murtazin - russeren som tydeligvis mer om produsentenes planer enn de gjør selv - har vært aktiv på Twitter om dagen. Ikke bare forteller han at han sitter og leker med Sony Ericsson Anzu, men også at han fikler med en Samsung Galaxy 2. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. nov. 2010 - 10:52

Dermed er det god grunn til å anta at begge telefonene er ekte. Murtazin, som står bak Mobile-Review.com, skriver at Galaxy 2 har modellnummer i9100, og har tokjernesprosessor.

Sony Ericsson Anzu, som antas å være oppfølgeren til Sony Ericsson Xperia X10, beskrives også som en fin telefon, men den skal angivelig være langt mindre teknisk avansert enn Galaxy 2. 

Les mer om Sony Ericsson Anzu og se bilde av den her.

Murtazin skriver at det er mye falsk informasjon om Anzu ute. Den skal angivelig være nesten likt spesifisert som HTC Desire HD

Det er uansett ikke dårlige spesifikasjoner. Desire HD har 4,3 tommers skjerm, 768 MB RAM, 1 GHz prosessor og åtte megapikslers kamera. Hvor mye de to har til felles (om noe) gjenstår selvsagt å se. 

Anzu skal komme i salg i mars 2011, og koste omtrent det samme som Desire HD, dersom vi skal tro vår favorittrusserspion.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Twitter.com, via: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.